Cognom AanbarSaber més respecte al cognom Aanbar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanbar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanbar.

El cognom Aanbar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanbar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanbar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanbar

Veure mapa del cognom Aanbar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanbar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanbar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanbar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanbar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanbar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanbar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanbar del món

 1. Pakistan Pakistan (80)
 2. Índia Índia (7)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanbar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanbar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanbar és un cognom més freqüent, i en quins països Aanbar és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanbar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanbar.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aanbar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aanbar, com podem comprovar.

 1. Anbar
 2. Anibar
 3. Ambar
 4. Anber
 5. Amber
 6. Anbury
 7. Anfari
 8. Anvari
 9. Ampar
 10. Anovar
 11. Ambor
 12. Ambard
 13. Ambari
 14. Amabert
 15. Amberg
 16. Ambers
 17. Ambert
 18. Ambord
 19. Amborn
 20. Ambort
 21. Ambra
 22. Ambram
 23. Ambray
 24. Ambre
 25. Ambro
 26. Amburg
 27. Amburn
 28. Ampara
 29. Amparo
 30. Amper
 31. Anbrea
 32. Anfora
 33. Anfray
 34. Anvers
 35. Anvery
 36. Anibarro
 37. Ambarka
 38. Anover
 39. Ambery
 40. Anopre