Cognom AanestadSaber més respecte al cognom Aanestad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanestad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanestad.

El cognom Aanestad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanestad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanestad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanestad

Veure mapa del cognom Aanestad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanestad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanestad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanestad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanestad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanestad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanestad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanestad del món

 1. Noruega Noruega (422)
 2. Estats Units Estats Units (215)
 3. Canadà Canadà (11)
 4. Dinamarca Dinamarca (4)
 5. Suècia Suècia (2)
 6. Xina Xina (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Maurici Maurici (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanestad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanestad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanestad és un cognom més freqüent, i en quins països Aanestad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aanestad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aanestad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aanestad ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanestad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanestad.

No tots els cognoms similars al cognom Aanestad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanestad que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aanestad o algun dels cognoms similars a Aanestad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanestad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanestad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Anesta
 2. Amestas
 3. Anastas
 4. Anest
 5. Angstadt
 6. Anstadt
 7. Anstead
 8. Ansted
 9. Amistad
 10. Amest
 11. Amesti
 12. Amestoi
 13. Amestoy
 14. Amista
 15. Amstadt
 16. Anast
 17. Anastase
 18. Anastasi
 19. Anasto
 20. Anastos
 21. Ancuta
 22. Angst
 23. Angsten
 24. Angstman
 25. Anniston
 26. Anost
 27. Ansed
 28. Anstel
 29. Ansten
 30. Anstey
 31. Anstie
 32. Anston
 33. Ansty
 34. Anzeta
 35. Aungst
 36. Aunkst
 37. Aniston
 38. Amestass
 39. Amestis
 40. Anstee