Cognom AangSaber més respecte al cognom Aang és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aang sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aang.

El cognom Aang en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aang, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aang és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aang

Veure mapa del cognom Aang

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aang en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aang, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aang que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aang, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aang. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aang és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aang del món

 1. Indonèsia Indonèsia (375)
 2. Cambodja Cambodja (16)
 3. Malàisia Malàisia (7)
 4. Filipines Filipines (2)
 5. Xina Xina (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aang en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aang poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aang és un cognom més freqüent, i en quins països Aang és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aang ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aang pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aang, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aang o algun dels cognoms similars a Aang no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aang a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aang diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ang
 2. Aung
 3. Ayang
 4. Awang
 5. Amng
 6. Aanzi
 7. Ainge
 8. Ains
 9. Ainz
 10. Amig
 11. Ange
 12. Angi
 13. Ango
 14. Angu
 15. Angy
 16. Anns
 17. Anz
 18. Awaing
 19. Awans
 20. Awing
 21. Awong
 22. Ayans
 23. Ayanz
 24. Ayong
 25. Aingo
 26. Ans
 27. Anga
 28. Anc
 29. Ank
 30. Amag
 31. Aems
 32. Aims
 33. Ainaga
 34. Ainaz
 35. Aines
 36. Ainsa
 37. Ainse
 38. Ainza
 39. Amack
 40. Amago