Cognom AaouadSaber més respecte al cognom Aaouad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaouad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaouad.

El cognom Aaouad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaouad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaouad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaouad

Veure mapa del cognom Aaouad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaouad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaouad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaouad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaouad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaouad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaouad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaouad del món

 1. Marroc Marroc (238)
 2. Espanya Espanya (17)
 3. Bèlgica Bèlgica (2)
 4. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaouad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaouad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaouad és un cognom més freqüent, i en quins països Aaouad és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaouad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaouad ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aaouad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaouad que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aouad
 2. Aouadi
 3. Aaad
 4. Adoua
 5. Auad
 6. Aoued
 7. Adou
 8. Adua
 9. Ahad
 10. Aiad
 11. Aoude
 12. Atou
 13. Aud
 14. Awad
 15. Awood
 16. Awwad
 17. Ayad
 18. Ayud
 19. Ayyad
 20. Aued
 21. Auat
 22. Ahued
 23. Ahouti
 24. Ayoade
 25. Atahua
 26. Ahead
 27. Ataoui
 28. Aouida
 29. Aouda
 30. Atoui
 31. Adoui
 32. Aouadia
 33. Ada
 34. Adao
 35. Adau
 36. Adaway
 37. Aday
 38. Adaya
 39. Adda
 40. Addae