Cognom AaquistSaber més respecte al cognom Aaquist és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaquist sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaquist.

El cognom Aaquist en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaquist, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaquist és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaquist

Veure mapa del cognom Aaquist

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaquist en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaquist, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaquist que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaquist, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaquist. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaquist és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaquist del món

 1. Dinamarca Dinamarca (55)
 2. Estats Units Estats Units (11)
 3. Xina Xina (5)
 4. Tailàndia Tailàndia (2)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaquist en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaquist poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaquist és un cognom més freqüent, i en quins països Aaquist és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaquist ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaquist. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaquist ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aaquist tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaquist que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aaquist o algun dels cognoms similars a Aaquist no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaquist a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaquist diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Acquest
 2. Acquista
 3. Acquisti
 4. Acquisto
 5. Aquisti
 6. åquist
 7. Auguiste
 8. August
 9. Agost
 10. Agusta
 11. Agusti
 12. Agusto
 13. Augusta
 14. Auguste
 15. Augusti
 16. Augusto
 17. Agustu
 18. Ajuste
 19. Akast
 20. Accosta
 21. Acosta
 22. Agesta
 23. Agosta
 24. Agosti
 25. Agosto
 26. Agujeta
 27. Agusten
 28. Agustin
 29. Ajesta
 30. Assezat
 31. Augustin
 32. Augustus
 33. Augustyn
 34. Azaustre
 35. Azouzout
 36. Azizet
 37. Akachhit
 38. Augustak
 39. Agasto
 40. Agistri