Cognom AardalSaber més respecte al cognom Aardal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aardal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aardal.

El cognom Aardal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aardal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aardal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aardal

Veure mapa del cognom Aardal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aardal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aardal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aardal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aardal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aardal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aardal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aardal del món

 1. Noruega Noruega (523)
 2. Estats Units Estats Units (146)
 3. Gal·les Gal·les (3)
 4. Suècia Suècia (2)
 5. Brasil Brasil (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Dinamarca Dinamarca (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Països Baixos Països Baixos (1)
 10. Singapur Singapur (1)
 11. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aardal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aardal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aardal és un cognom més freqüent, i en quins països Aardal és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aardal fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aardal.

No tots els cognoms similars al cognom Aardal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aardal que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aardal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aardal, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aardal o algun dels cognoms similars a Aardal no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aardal a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aardal diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ardil
 2. Artal
 3. Aridal
 4. Ardel
 5. Ardalan
 6. Ardalez
 7. Ardela
 8. Ardell
 9. Ardila
 10. Aridel
 11. Artale
 12. Artall
 13. Ardiel
 14. Ardile
 15. Ardeli
 16. Artel
 17. Ardoli
 18. Ardiles
 19. Ardilla
 20. Ardillo
 21. Ardley
 22. Artault
 23. Artela
 24. Artell
 25. Artiel
 26. Artiol
 27. Artola
 28. Aradiel
 29. Aridila
 30. Ariadel
 31. Ardilio
 32. Ardelet
 33. Aradilla
 34. Ardaillon
 35. Ardelean
 36. Ardeljan
 37. Ardolino
 38. Arritola
 39. Artalejo
 40. Artells