Cognom AardemaSaber més respecte al cognom Aardema és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aardema sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aardema.

El cognom Aardema en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aardema, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aardema és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aardema

Veure mapa del cognom Aardema

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aardema en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aardema, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aardema que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aardema, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aardema. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aardema és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aardema del món

 1. Països Baixos Països Baixos (758)
 2. Estats Units Estats Units (581)
 3. Canadà Canadà (48)
 4. Suïssa Suïssa (9)
 5. Austràlia Austràlia (2)
 6. Àustria Àustria (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Finlàndia Finlàndia (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Grècia Grècia (1)
 11. Portugal Portugal (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aardema en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aardema poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aardema és un cognom més freqüent, i en quins països Aardema és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aardema ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aardema. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aardema ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Aardema o algun dels cognoms similars a Aardema no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aardema a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aardema diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ardena
 2. Ardana
 3. Arden
 4. Ardene
 5. Ardens
 6. Artem
 7. Artemia
 8. Artemi
 9. Arduna
 10. Artemy
 11. Ardamuy
 12. Ardan
 13. Ardanay
 14. Ardanaz
 15. Ardani
 16. Ardant
 17. Ardanza
 18. Ardente
 19. Ardenuy
 20. Ardin
 21. Ardner
 22. Ardoin
 23. Ardon
 24. Ardoun
 25. Arduan
 26. Arduña
 27. Ardyn
 28. Artenay
 29. Artene
 30. Arteni
 31. Artim
 32. Artime
 33. Artman
 34. Artom
 35. Ardans
 36. Ardanz
 37. Arduin
 38. Artemis
 39. Artemisa
 40. Artemus