Cognom AardewerkSaber més respecte al cognom Aardewerk és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aardewerk sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aardewerk.

El cognom Aardewerk en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aardewerk, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aardewerk és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aardewerk

Veure mapa del cognom Aardewerk

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aardewerk en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aardewerk, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aardewerk que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aardewerk, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aardewerk. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aardewerk és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aardewerk del món

 1. Països Baixos Països Baixos (39)
 2. Brasil Brasil (1)
 3. Malàisia Malàisia (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aardewerk en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aardewerk poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aardewerk és un cognom més freqüent, i en quins països Aardewerk és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Arder
 2. Ardern
 3. Ardery
 4. Ardier
 5. Ardary
 6. Arderiu
 7. Arderius
 8. Arderne
 9. Ardire
 10. Ardra
 11. Ardren
 12. Ardres
 13. Ardrey
 14. Ardry
 15. Ardura
 16. Arter
 17. Arteri
 18. Artero
 19. Arters
 20. Arther
 21. Artier
 22. Arthuer
 23. Artery
 24. Airdrie
 25. Arador
 26. Aradra
 27. Aratori
 28. Arterberry
 29. Arterburn
 30. Arterbury
 31. Arthorp
 32. Arthur
 33. Arthurs
 34. Artires
 35. Artora
 36. Artur
 37. Artura
 38. Arturi
 39. Arturo
 40. Auwaerter