Cognom AariSaber més respecte al cognom Aari és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aari sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aari.

El cognom Aari en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aari, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aari és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aari

Veure mapa del cognom Aari

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aari en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aari, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aari que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aari, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aari. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aari és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aari del món

 1. Índia Índia (621)
 2. Nigèria Nigèria (102)
 3. Pakistan Pakistan (45)
 4. Iraq Iraq (42)
 5. Iran Iran (29)
 6. Afganistan Afganistan (19)
 7. Estònia Estònia (12)
 8. Estats Units Estats Units (8)
 9. Níger Níger (7)
 10. Finlàndia Finlàndia (6)
 11. Indonèsia Indonèsia (5)
 12. Malàisia Malàisia (5)
 13. Kiribati Kiribati (4)
 14. Uganda Uganda (4)
 15. Alemanya Alemanya (2)
 16. Anglaterra Anglaterra (2)
 17. Perú Perú (2)
 18. França França (1)
 19. Irlanda Irlanda (1)
 20. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 21. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 22. Taiwan Taiwan (1)
 23. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aari en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aari poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aari és un cognom més freqüent, i en quins països Aari és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aari ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aari tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aari que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aar
 2. Ari
 3. Arri
 4. Ayari
 5. Airi
 6. Aaro
 7. Ahri
 8. Aer
 9. Aery
 10. Ahr
 11. Air
 12. Aira
 13. Aire
 14. Airo
 15. Airy
 16. Ar
 17. Ara
 18. Arai
 19. Are
 20. Arei
 21. Aria
 22. Arie
 23. Aro
 24. Arr
 25. Arra
 26. Arre
 27. Arria
 28. Arrio
 29. Arro
 30. Arru
 31. Aru
 32. Ary
 33. Aura
 34. Aure
 35. Auria
 36. Auro
 37. Ayar
 38. Ayara
 39. Ayaria
 40. Ayra