Cognom AatikaSaber més respecte al cognom Aatika és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aatika sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aatika.

El cognom Aatika en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aatika, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aatika és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aatika

Veure mapa del cognom Aatika

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aatika en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aatika, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aatika que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aatika, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aatika. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aatika és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aatika del món

 1. Índia Índia (22)
 2. Qatar Qatar (9)
 3. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aatika en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aatika poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aatika és un cognom més freqüent, i en quins països Aatika és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aatika ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aatika fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aatika.

No tots els cognoms similars al cognom Aatika tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aatika que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aatika pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aatika, com podem comprovar.

 1. Atika
 2. Ateka
 3. Atik
 4. Atiki
 5. Atiza
 6. Atiqa
 7. Atiku
 8. Athika
 9. Aatiq
 10. Adika
 11. Attica
 12. Atka
 13. Attik
 14. Ateca
 15. Ateza
 16. Atiega
 17. Atiq
 18. Atiqi
 19. Atis
 20. Atsea
 21. Attakai
 22. Attias
 23. Attig
 24. Attisha
 25. Attix
 26. Atxa
 27. Aitza
 28. Atios
 29. Atuko
 30. Atias
 31. Ataca
 32. Atak
 33. Attis
 34. Atcha
 35. Atici
 36. Ataza
 37. Adiko
 38. Adisa
 39. Atig
 40. Atick