Cognom AazanSaber més respecte al cognom Aazan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aazan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aazan.

El cognom Aazan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aazan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aazan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aazan

Veure mapa del cognom Aazan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aazan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aazan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aazan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aazan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aazan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aazan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aazan del món

 1. Líban Líban (131)
 2. Pakistan Pakistan (6)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Índia Índia (1)
 5. Tailàndia Tailàndia (1)
 6. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aazan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aazan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aazan és un cognom més freqüent, i en quins països Aazan és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aazan ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aazan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aazan.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aazan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aazan, com podem comprovar.

 1. Azan
 2. Azzan
 3. Aasen
 4. Acan
 5. Acayan
 6. Achan
 7. Agan
 8. Ahagan
 9. Ahcan
 10. Ahsan
 11. Aizen
 12. Ajjan
 13. Asan
 14. Asian
 15. Ausan
 16. Auzon
 17. Azam
 18. Azcan
 19. Azon
 20. Azzam
 21. Azzano
 22. Assan
 23. Aizane
 24. Azani
 25. Aukan
 26. Akan
 27. Akkan
 28. Akcan
 29. Ahasan
 30. Aşan
 31. Azhan
 32. Azana
 33. Azjan
 34. Azin
 35. Akayan
 36. Aksan
 37. Asyan
 38. Akhan
 39. A-kan
 40. Aizon