Cognom A-kanSaber més respecte al cognom A-kan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom A-kan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom A-kan.

El cognom A-kan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de A-kan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom A-kan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom A-kan

Veure mapa del cognom A-kan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de A-kan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom A-kan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els A-kan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom A-kan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom A-kan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si A-kan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més A-kan del món

 1. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de A-kan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom A-kan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals A-kan és un cognom més freqüent, i en quins països A-kan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a A-kan. Això es deu a que moltes vegades el cognom A-kan ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom A-kan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom A-kan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom A-kan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom A-kan, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom A-kan o algun dels cognoms similars a A-kan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom A-kan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom A-kan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aukan
 2. Akan
 3. Akkan
 4. Acan
 5. Achan
 6. Acken
 7. Ackon
 8. Agan
 9. Ahcan
 10. Ahsan
 11. Aiken
 12. Aikin
 13. Ajjan
 14. Akam
 15. Akana
 16. Akani
 17. Aken
 18. Akin
 19. Asan
 20. Asian
 21. Askain
 22. Askam
 23. Asken
 24. Askin
 25. Ausan
 26. Azan
 27. Azcan
 28. Assan
 29. Akane
 30. Akon
 31. Aazan
 32. Akcan
 33. Aikam
 34. Akken
 35. Aşan
 36. Azhan
 37. Azjan
 38. Azzan
 39. Aksan
 40. Asyan