Cognom AbbafatiSaber més respecte al cognom Abbafati és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbafati sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbafati.

El cognom Abbafati en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbafati, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbafati és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbafati

Veure mapa del cognom Abbafati

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbafati en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbafati, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbafati que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbafati, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbafati. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbafati és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbafati del món

  1. Itàlia Itàlia (310)
  2. Suïssa Suïssa (15)
  3. Austràlia Austràlia (1)
  4. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbafati en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbafati poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbafati és un cognom més freqüent, i en quins països Abbafati és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbafati pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbafati, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbafati o algun dels cognoms similars a Abbafati no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbafati a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbafati diferent, però amb una arrel comuna.

  1. Abu-obeid
  2. Abu obaid
  3. Abu abed
  4. Abou abdallah