Cognom AcuñaaSaber més respecte al cognom Acuñaa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Acuñaa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Acuñaa.

El cognom Acuñaa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Acuñaa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Acuñaa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Acuñaa

Veure mapa del cognom Acuñaa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Acuñaa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Acuñaa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Acuñaa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Acuñaa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Acuñaa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Acuñaa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Acuñaa del món

 1. Argentina Argentina (1)
 2. Mèxic Mèxic (1)
 3. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Acuñaa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Acuñaa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Acuñaa és un cognom més freqüent, i en quins països Acuñaa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Acuñaa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Acuñaa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Acuñaa ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Acuñaa fa que puguem trobar molts cognoms similars a Acuñaa.

No tots els cognoms similars al cognom Acuñaa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Acuñaa que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Acuñaa pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Acuñaa, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Acuñaa o algun dels cognoms similars a Acuñaa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Acuñaa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Acuñaa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Acuña
 2. Aceña
 3. Aguña
 4. Azaña
 5. Acuna
 6. Agaña
 7. Acunha
 8. Acan
 9. Acayan
 10. Achan
 11. Ackema
 12. Aguiño
 13. Aguina
 14. Akuna
 15. Ascuna
 16. Asuna
 17. Aukema
 18. Ausan
 19. Ausema
 20. Ausina
 21. Ausma
 22. Auzina
 23. Azcuna
 24. Azuma
 25. Asmaa
 26. Aquina
 27. Acsama
 28. Achina
 29. Assmaa
 30. Aukan
 31. Akuma
 32. Ahusan
 33. Acam
 34. Acena
 35. Aguna
 36. Aguana
 37. Acina
 38. Acsinia
 39. Acoma
 40. Asuma