Cognom AgrianoSaber més respecte al cognom Agriano és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Agriano sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Agriano.

El cognom Agriano en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Agriano, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Agriano és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Agriano

Veure mapa del cognom Agriano

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Agriano en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Agriano, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Agriano que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Agriano, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Agriano. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Agriano és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Agriano del món

 1. Argentina Argentina (38)
 2. Xile Xile (14)
 3. Espanya Espanya (14)
 4. Brasil Brasil (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Agriano en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Agriano poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Agriano és un cognom més freqüent, i en quins països Agriano és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Agriano. Això es deu a que moltes vegades el cognom Agriano ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Agriano tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Agriano que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Agriano pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Agriano, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Agriano o algun dels cognoms similars a Agriano no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Agriano a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Agriano diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Agiriano
 2. Aguiriano
 3. Agrina
 4. Agaran
 5. Agrain
 6. Agranoff
 7. Agren
 8. Agrimson
 9. Agron
 10. Agront
 11. Aguiran
 12. Aigrin
 13. Aquiriano
 14. Asryan
 15. Azarian
 16. Asriyan
 17. Agruna
 18. Agareno
 19. Agrimi
 20. Agranat
 21. Akran
 22. Azran
 23. Acerman
 24. Acerno
 25. Acierno
 26. Acreman
 27. Ageron
 28. Aggermann
 29. Agramont
 30. Agramun
 31. Agramunt
 32. Agromayor
 33. Agruña
 34. Aguaron
 35. Aigron
 36. Akerman
 37. Akermann
 38. Akram
 39. Akramov
 40. Akrim