Cognom AjibanaSaber més respecte al cognom Ajibana és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ajibana sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ajibana.

El cognom Ajibana en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ajibana, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ajibana és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ajibana

Veure mapa del cognom Ajibana

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ajibana en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ajibana, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ajibana que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ajibana, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ajibana. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ajibana és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ajibana del món

 1. Nigèria Nigèria (13)
 2. Indonèsia Indonèsia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ajibana en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ajibana poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ajibana és un cognom més freqüent, i en quins països Ajibana és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Ajibana tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ajibana que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Ajban
 2. Achbani
 3. Achiban
 4. Achibane
 5. Ausband
 6. Acapana
 7. Asbane
 8. Akabane
 9. Agbani
 10. Acaban
 11. Agbunag
 12. Ajavon
 13. Ajovin
 14. Akpan
 15. Asbin
 16. Aspano
 17. Ausbon
 18. Ausbun
 19. Agbangba
 20. Acapan
 21. Akobyan
 22. Acupan
 23. Asbun
 24. Agbayani
 25. Agbonze
 26. Agopian
 27. Agovino
 28. Agpoon
 29. Aizpun
 30. Akhavan
 31. Akopian
 32. Akopyan
 33. Akpinar
 34. Aspen
 35. Aspin
 36. Aspinall
 37. Aspini
 38. Aspiunza
 39. Aizpum
 40. Akpınar