Cognom AlgasSaber més respecte al cognom Algas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Algas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Algas.

El cognom Algas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Algas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Algas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Algas

Veure mapa del cognom Algas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Algas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Algas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Algas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Algas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Algas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Algas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Algas del món

 1. Filipines Filipines (444)
 2. Espanya Espanya (208)
 3. Turquia Turquia (96)
 4. Estats Units Estats Units (79)
 5. Canadà Canadà (4)
 6. Mèxic Mèxic (4)
 7. Cuba Cuba (3)
 8. Brasil Brasil (2)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. Níger Níger (2)
 11. Austràlia Austràlia (1)
 12. Benín Benín (1)
 13. Brunei Brunei (1)
 14. Dinamarca Dinamarca (1)
 15. Indonèsia Indonèsia (1)
 16. Itàlia Itàlia (1)
 17. Moldàvia Moldàvia (1)
 18. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 19. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Algas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Algas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Algas és un cognom més freqüent, i en quins països Algas és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Algas. Això es deu a que moltes vegades el cognom Algas ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Algas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Algas.

No tots els cognoms similars al cognom Algas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Algas que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Algas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Algas, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Algas o algun dels cognoms similars a Algas no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Algas a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Algas diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Alcas
 2. Alzas
 3. Algis
 4. Algaz
 5. Alcasa
 6. Alcus
 7. Algaze
 8. Algisi
 9. Aliagas
 10. Alijas
 11. Alsos
 12. Alujas
 13. Aylagas
 14. Algasbe
 15. Alkus
 16. Alagic
 17. Alcasid
 18. Alcausa
 19. Alcega
 20. Alcius
 21. Alcox
 22. Alcoz
 23. Alcuaz
 24. Alcusa
 25. Alejos
 26. Alexis
 27. Alguzo
 28. Alhajas
 29. Alices
 30. Alises
 31. Alsace
 32. Alsaga
 33. Alsasua
 34. Alsius
 35. Aluces
 36. Alujes
 37. Alzaga
 38. Alzega
 39. Alzosa
 40. Alzuaz