Cognom BabarroSaber més respecte al cognom Babarro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Babarro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Babarro.

El cognom Babarro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Babarro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Babarro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Babarro

Veure mapa del cognom Babarro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Babarro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Babarro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Babarro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Babarro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Babarro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Babarro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Babarro del món

 1. Espanya Espanya (440)
 2. Argentina Argentina (62)
 3. Cuba Cuba (37)
 4. França França (34)
 5. Veneçuela Veneçuela (18)
 6. Estats Units Estats Units (7)
 7. Brasil Brasil (5)
 8. Alemanya Alemanya (5)
 9. Suïssa Suïssa (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Babarro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Babarro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Babarro és un cognom més freqüent, i en quins països Babarro és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Babarro ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Babarro. Això es deu a que moltes vegades el cognom Babarro ha anat patint mutacions.

 1. Babar
 2. Bafaro
 3. Bavaro
 4. Babari
 5. Bibarao
 6. Babbar
 7. Babbri
 8. Baber
 9. Babier
 10. Babiera
 11. Babiere
 12. Babor
 13. Babouri
 14. Bavara
 15. Bavaria
 16. Bebar
 17. Bibero
 18. Bobar
 19. Bobaru
 20. Bubar
 21. Babirye
 22. Babrou
 23. Babrow
 24. Babri
 25. Babra
 26. Bibro
 27. Baburi
 28. Babber
 29. Bafer
 30. Baffer
 31. Bafor
 32. Baiveri
 33. Bapori
 34. Baver
 35. Bavera
 36. Bavery
 37. Bavier
 38. Baviera
 39. Baviere
 40. Bavieri