Cognom BacaoanuSaber més respecte al cognom Bacaoanu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Bacaoanu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Bacaoanu.

El cognom Bacaoanu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Bacaoanu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Bacaoanu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Bacaoanu

Veure mapa del cognom Bacaoanu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Bacaoanu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Bacaoanu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Bacaoanu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Bacaoanu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Bacaoanu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Bacaoanu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Bacaoanu del món

 1. Romania Romania (546)
 2. Espanya Espanya (5)
 3. Suècia Suècia (5)
 4. Anglaterra Anglaterra (2)
 5. Itàlia Itàlia (2)
 6. Austràlia Austràlia (1)
 7. Dinamarca Dinamarca (1)
 8. Irlanda Irlanda (1)
 9. Països Baixos Països Baixos (1)
 10. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Bacaoanu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Bacaoanu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Bacaoanu és un cognom més freqüent, i en quins països Bacaoanu és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Bacaoanu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Bacaoanu ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Bacaoanu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Bacaoanu, com podem comprovar.

 1. Bacanu
 2. Baceanu
 3. Baasan
 4. Bacan
 5. Bacani
 6. Bachan
 7. Bachoni
 8. Bacon
 9. Baicoianu
 10. Becheanu
 11. Bechianu
 12. Baccan
 13. Bagayan
 14. Baccon
 15. Baccam
 16. Bacchini
 17. Baccino
 18. Bachen
 19. Bachini
 20. Bacino
 21. Backen
 22. Bacome
 23. Bagan
 24. Baican
 25. Baisan
 26. Baisani
 27. Baison
 28. Baizan
 29. Bajan
 30. Bajano
 31. Bajon
 32. Bajona
 33. Bajone
 34. Bakan
 35. Basan
 36. Basanai
 37. Basani
 38. Basano
 39. Basany
 40. Bascano