Cognom BacsikSaber més respecte al cognom Bacsik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Bacsik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Bacsik.

El cognom Bacsik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Bacsik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Bacsik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Bacsik

Veure mapa del cognom Bacsik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Bacsik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Bacsik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Bacsik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Bacsik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Bacsik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Bacsik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Bacsik del món

 1. Estats Units Estats Units (156)
 2. Hongria Hongria (121)
 3. Canadà Canadà (7)
 4. Romania Romania (3)
 5. Àustria Àustria (3)
 6. Suècia Suècia (2)
 7. Eslovàquia Eslovàquia (2)
 8. França França (2)
 9. Països Baixos Països Baixos (1)
 10. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 11. Portugal Portugal (1)
 12. Rússia Rússia (1)
 13. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. Suïssa Suïssa (1)
 16. Alemanya Alemanya (1)
 17. Espanya Espanya (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Bacsik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Bacsik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Bacsik és un cognom més freqüent, i en quins països Bacsik és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Bacsik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Bacsik.

Discernir si va ser abans el cognom Bacsik o algun dels cognoms similars a Bacsik no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Bacsik a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Bacsik diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Bachik
 2. Bacik
 3. Baczik
 4. Basik
 5. Bacak
 6. Bachis
 7. Baciak
 8. Bacic
 9. Baczek
 10. Basak
 11. Basic
 12. Basig
 13. Bassig
 14. Bassuk
 15. Bazik
 16. Besik
 17. Bazsika
 18. Bassis
 19. Bozsik
 20. Basiak
 21. Baczyk
 22. Bacis
 23. Bacosi
 24. Becik
 25. Bcik
 26. Basis
 27. Basek
 28. Bassick
 29. Baaziz
 30. Bacaca
 31. Bacas
 32. Baccus
 33. Baces
 34. Bacescu
 35. Baches
 36. Bachich
 37. Bachs
 38. Bachus
 39. Bacich
 40. Backes