Cognom BadovinicSaber més respecte al cognom Badovinic és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Badovinic sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Badovinic.

El cognom Badovinic en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Badovinic, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Badovinic és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Badovinic

Veure mapa del cognom Badovinic

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Badovinic en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Badovinic, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Badovinic que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Badovinic, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Badovinic. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Badovinic és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Badovinic del món

 1. Canadà Canadà (1)
 2. Itàlia Itàlia (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Badovinic en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Badovinic poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Badovinic és un cognom més freqüent, i en quins països Badovinic és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Badovinic o algun dels cognoms similars a Badovinic no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Badovinic a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Badovinic diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Badovinac
 2. Batovanja
 3. Badibanga
 4. Badibengi
 5. Boudevin
 6. Bethoven
 7. Budibent
 8. Buttevant
 9. Beethoven
 10. Botaban