Cognom BadyńskiSaber més respecte al cognom Badyński és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Badyński sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Badyński.

El cognom Badyński en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Badyński, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Badyński és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Badyński

Veure mapa del cognom Badyński

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Badyński en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Badyński, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Badyński que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Badyński, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Badyński. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Badyński és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Badyński del món

 1. Polònia Polònia (256)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Badyński en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Badyński poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Badyński és un cognom més freqüent, i en quins països Badyński és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Badyński ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Badyński. Això es deu a que moltes vegades el cognom Badyński ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Badyński tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Badyński que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Badyński pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Badyński, com podem comprovar.

 1. Badeński
 2. Budyński
 3. Badinski
 4. Butynski
 5. Badamasi
 6. Bademosi
 7. Bodeńko
 8. Badenjki
 9. Badenas
 10. Badenes
 11. Badenock
 12. Badens
 13. Budinsky
 14. Budniewski
 15. Bodanesi
 16. Bodansky
 17. Badankin
 18. Badinszky
 19. Badnock
 20. Badmus
 21. Budynek
 22. Bodinsky
 23. Butinski
 24. Badding
 25. Badenoch
 26. Bading
 27. Badinger
 28. Batanas
 29. Batinas
 30. Baudens
 31. Bednash
 32. Bidnick
 33. Boddens
 34. Bodins
 35. Bodnas
 36. Budnick
 37. Budnik
 38. Butensky
 39. Batnasan
 40. Bodanese