Cognom BallusSaber més respecte al cognom Ballus és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ballus sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ballus.

El cognom Ballus en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ballus, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ballus és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ballus

Veure mapa del cognom Ballus

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ballus en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ballus, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ballus que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ballus, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ballus. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ballus és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ballus del món

 1. Espanya Espanya (507)
 2. Brasil Brasil (71)
 3. Estats Units Estats Units (59)
 4. França França (53)
 5. Hongria Hongria (19)
 6. Alemanya Alemanya (14)
 7. Tanzània Tanzània (4)
 8. Suïssa Suïssa (1)
 9. Dinamarca Dinamarca (1)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)
 11. Itàlia Itàlia (1)
 12. Nigèria Nigèria (1)
 13. Portugal Portugal (1)
 14. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ballus en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ballus poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ballus és un cognom més freqüent, i en quins països Ballus és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ballus ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ballus fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ballus.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ballus pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ballus, com podem comprovar.

 1. Balius
 2. Ballas
 3. Balles
 4. Ballis
 5. Ballos
 6. Balls
 7. Bellus
 8. Baelus
 9. Bullus
 10. Baells
 11. Bahls
 12. Bailes
 13. Bailis
 14. Bailles
 15. Bailos
 16. Bails
 17. Balais
 18. Balas
 19. Balazs
 20. Balcu
 21. Bales
 22. Balguy
 23. Balis
 24. Ballash
 25. Ballaz
 26. Ballek
 27. Ballesa
 28. Balleux
 29. Ballez
 30. Ballog
 31. Ballouk
 32. Balluga
 33. Balois
 34. Balos
 35. Balouk
 36. Bals
 37. Baules
 38. Bauluz
 39. Bayles
 40. Baylis