Cognom BavoSaber més respecte al cognom Bavo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Bavo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Bavo.

El cognom Bavo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Bavo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Bavo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Bavo

View Map

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Bavo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Bavo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Bavo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Bavo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Bavo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Bavo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Bavo del món

 1. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (116)
 2. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (106)
 3. Indonèsia Indonèsia (45)
 4. Itàlia Itàlia (34)
 5. Estats Units Estats Units (32)
 6. Índia Índia (28)
 7. Bèlgica Bèlgica (11)
 8. Benín Benín (8)
 9. Nigèria Nigèria (5)
 10. Angola Angola (4)
 11. Brasil Brasil (4)
 12. Senegal Senegal (4)
 13. Uganda Uganda (3)
 14. Argentina Argentina (3)
 15. Espanya Espanya (3)
 16. Mèxic Mèxic (3)
 17. Tanzània Tanzània (2)
 18. Veneçuela Veneçuela (2)
 19. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 20. Xile Xile (2)
 21. Colòmbia Colòmbia (2)
 22. Filipines Filipines (2)
 23. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 24. Canadà Canadà (1)
 25. Suïssa Suïssa (1)
 26. Camerun Camerun (1)
 27. Costa Rica Costa Rica (1)
 28. Kenya Kenya (1)
 29. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 30. Libèria Libèria (1)
 31. Moçambic Moçambic (1)
 32. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Bavo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Bavo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Bavo és un cognom més freqüent, i en quins països Bavo és un cognom insòlit o inexistent.