Cognom BenfattoSaber més respecte al cognom Benfatto és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Benfatto sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Benfatto.

El cognom Benfatto en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Benfatto, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Benfatto és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Benfatto

Veure mapa del cognom Benfatto

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Benfatto en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Benfatto, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Benfatto que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Benfatto, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Benfatto. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Benfatto és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Benfatto del món

 1. Itàlia Itàlia (1210)
 2. Argentina Argentina (86)
 3. Estats Units Estats Units (82)
 4. Brasil Brasil (57)
 5. Suïssa Suïssa (19)
 6. França França (12)
 7. Austràlia Austràlia (11)
 8. Suècia Suècia (8)
 9. República Txeca República Txeca (2)
 10. Alemanya Alemanya (2)
 11. Guatemala Guatemala (2)
 12. Romania Romania (2)
 13. Bèlgica Bèlgica (1)
 14. Xile Xile (1)
 15. Anglaterra Anglaterra (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 18. Portugal Portugal (1)
 19. Rússia Rússia (1)
 20. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Benfatto en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Benfatto poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Benfatto és un cognom més freqüent, i en quins països Benfatto és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Benfatto ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Benfatto. Això es deu a que moltes vegades el cognom Benfatto ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Benfatto fa que puguem trobar molts cognoms similars a Benfatto.

 1. Benfatti
 2. Benbatta
 3. Bonfatti
 4. Benfetta
 5. Bonifatto
 6. Benfateh
 7. Benbati
 8. Bienfait
 9. Bienfaite
 10. Bonifatio
 11. Benbata
 12. Bonifatti
 13. Benfadel
 14. Benfattoume
 15. Benabad
 16. Benabat
 17. Benabed
 18. Benabid
 19. Binfet
 20. Bonavito
 21. Benbadis
 22. Bonfietti
 23. Benhafid
 24. Benfdil
 25. Bonfada
 26. Benabet
 27. Benabyd
 28. Benaboud
 29. Benveduti
 30. Bonavita
 31. Bonfadini
 32. Bombatu
 33. Ben bitour
 34. Ben badis
 35. Bambathi
 36. Bimbati
 37. Bonavetti
 38. Ben aboud
 39. Bambut
 40. Bampton