Cognom BerrielSaber més respecte al cognom Berriel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Berriel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Berriel.

El cognom Berriel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Berriel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Berriel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Berriel

Veure mapa del cognom Berriel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Berriel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Berriel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Berriel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Berriel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Berriel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Berriel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Berriel del món

 1. Uruguai Uruguai (1110)
 2. Brasil Brasil (1080)
 3. Mèxic Mèxic (845)
 4. Espanya Espanya (299)
 5. Cuba Cuba (227)
 6. Estats Units Estats Units (101)
 7. Austràlia Austràlia (52)
 8. Argentina Argentina (46)
 9. Veneçuela Veneçuela (32)
 10. Algèria Algèria (4)
 11. Suècia Suècia (4)
 12. Ecuador Ecuador (3)
 13. Canadà Canadà (2)
 14. Xile Xile (2)
 15. Alemanya Alemanya (2)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. Colòmbia Colòmbia (1)
 18. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Berriel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Berriel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Berriel és un cognom més freqüent, i en quins països Berriel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Berriel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Barriel
 2. Berrel
 3. Berrill
 4. Birriel
 5. Borriel
 6. Burriel
 7. Beriel
 8. Barrel
 9. Barrial
 10. Barril
 11. Barriol
 12. Berail
 13. Berel
 14. Berhil
 15. Berill
 16. Berral
 17. Berrell
 18. Birrel
 19. Borrel
 20. Borriol
 21. Borroel
 22. Borruel
 23. Bourriel
 24. Briel
 25. Buriel
 26. Burrel
 27. Burrial
 28. Burril
 29. Burrill
 30. Burriol
 31. Burruel
 32. Berlie
 33. Boriel
 34. Berwill
 35. Bariel
 36. Berrouel
 37. Berriola
 38. Barruel
 39. Borrill
 40. Barail