Cognom BerzabalSaber més respecte al cognom Berzabal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Berzabal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Berzabal.

El cognom Berzabal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Berzabal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Berzabal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Berzabal

Veure mapa del cognom Berzabal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Berzabal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Berzabal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Berzabal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Berzabal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Berzabal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Berzabal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Berzabal del món

 1. Filipines Filipines (383)
 2. Estats Units Estats Units (55)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 4. Espanya Espanya (1)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Berzabal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Berzabal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Berzabal és un cognom més freqüent, i en quins països Berzabal és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Berzabal. Això es deu a que moltes vegades el cognom Berzabal ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Berzabal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Berzabal que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Berzabal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Berzabal, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Berzabal o algun dels cognoms similars a Berzabal no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Berzabal a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Berzabal diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Barzabal
 2. Berzaba
 3. Barazabal
 4. Bercebal
 5. Barcebal
 6. Berezibar
 7. Berriozabal
 8. Bersabe
 9. Borjabad
 10. Borjaba
 11. Berzabeth
 12. Berecibar
 13. Bergfalk
 14. Berkebile
 15. Berkoben
 16. Brazoban
 17. Bergvall
 18. Barjavel
 19. Brujban
 20. Bargibant
 21. Bergbauer
 22. Bergevin
 23. Bergfeld
 24. Bergfield
 25. Berghoff
 26. Bergsbaken
 27. Berkefeld
 28. Berkhoff
 29. Berkoff
 30. Berrospe
 31. Berrospi
 32. Berrozpe
 33. Bhargava
 34. Birkby
 35. Borgovan
 36. Borzov
 37. Bouragba
 38. Bourakba
 39. Bouregba
 40. Bresby