Cognom BettojaSaber més respecte al cognom Bettoja és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Bettoja sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Bettoja.

El cognom Bettoja en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Bettoja, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Bettoja és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Bettoja

Veure mapa del cognom Bettoja

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Bettoja en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Bettoja, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Bettoja que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Bettoja, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Bettoja. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Bettoja és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Bettoja del món

 1. Itàlia Itàlia (35)
 2. Suïssa Suïssa (7)
 3. Argentina Argentina (1)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Bettoja en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Bettoja poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Bettoja és un cognom més freqüent, i en quins països Bettoja és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Bettoja ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Bettoja fa que puguem trobar molts cognoms similars a Bettoja.

 1. Batioja
 2. Battaja
 3. Bedoja
 4. Bettega
 5. Bettiga
 6. Bathija
 7. Betka
 8. Betous
 9. Bettag
 10. Bettes
 11. Bettez
 12. Bettge
 13. Betties
 14. Bettis
 15. Betts
 16. Botija
 17. Bottos
 18. Betko
 19. Betaza
 20. Betisa
 21. Betco
 22. Bettach
 23. Bottega
 24. Betaj
 25. Betsa
 26. Butoka
 27. Betje
 28. Badosa
 29. Batassa
 30. Batcha
 31. Batica
 32. Batka
 33. Batko
 34. Batog
 35. Battach
 36. Battice
 37. Batties
 38. Battig
 39. Battis
 40. Battise