Cognom BienenfeldSaber més respecte al cognom Bienenfeld és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Bienenfeld sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Bienenfeld.

El cognom Bienenfeld en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Bienenfeld, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Bienenfeld és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Bienenfeld

Veure mapa del cognom Bienenfeld

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Bienenfeld en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Bienenfeld, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Bienenfeld que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Bienenfeld, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Bienenfeld. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Bienenfeld és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Bienenfeld del món

 1. Estats Units Estats Units (318)
 2. Israel Israel (167)
 3. França França (33)
 4. Alemanya Alemanya (24)
 5. Croàcia Croàcia (20)
 6. Àustria Àustria (16)
 7. Argentina Argentina (9)
 8. República Txeca República Txeca (3)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Eslovàquia Eslovàquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Bienenfeld en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Bienenfeld poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Bienenfeld és un cognom més freqüent, i en quins països Bienenfeld és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Bienenfeld ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Bienenfeld. Això es deu a que moltes vegades el cognom Bienenfeld ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Bienenfeld tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Bienenfeld que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Bienenfeld pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Bienenfeld, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Bienenfeld o algun dels cognoms similars a Bienenfeld no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Bienenfeld a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Bienenfeld diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Bonenfant
 2. Buenanueva
 3. Benaniba
 4. Bohnenberger
 5. Bohnenblust
 6. Bonanova
 7. Bonenberger
 8. Bin embong
 9. Bin hanafi
 10. Bahmanov