Cognom BoyadzhievSaber més respecte al cognom Boyadzhiev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Boyadzhiev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Boyadzhiev.

El cognom Boyadzhiev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Boyadzhiev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Boyadzhiev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Boyadzhiev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Boyadzhiev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Boyadzhiev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Boyadzhiev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Boyadzhiev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Boyadzhiev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Boyadzhiev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Boyadzhiev del món

 1. Bulgària (3280)
 2. Anglaterra (23)
 3. Estats Units (22)
 4. Rússia (19)
 5. Espanya (18)
 6. Grècia (16)
 7. Alemanya (12)
 8. Canadà (9)
 9. Països Baixos (8)
 10. Suïssa (7)
 11. Kazakhstan (6)
 12. Ucraïna (6)
 13. Croàcia (4)
 14. Suècia (3)
 15. Àustria (1)
 16. Brunei (1)
 17. República Txeca (1)
 18. Ecuador (1)
 19. França (1)
 20. Índia (1)
 21. Itàlia (1)
 22. Malta (1)
 23. Polònia (1)
 24. Sèrbia (1)
 25. Turquia (1)
 26. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Boyadzhiev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Boyadzhiev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Boyadzhiev és un cognom més freqüent, i en quins països Boyadzhiev és un cognom insòlit o inexistent.