Cognom BraemSaber més respecte al cognom Braem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Braem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Braem.

El cognom Braem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Braem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Braem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Braem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Braem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Braem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Braem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Braem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Braem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Braem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Braem del món

 1. Bèlgica (2519)
 2. França (763)
 3. Estats Units (255)
 4. Països Baixos (155)
 5. Filipines (122)
 6. Alemanya (82)
 7. Suïssa (36)
 8. Cambodja (28)
 9. Argentina (23)
 10. Anglaterra (21)
 11. Brasil (16)
 12. Canadà (14)
 13. Papua Nova Guinea (10)
 14. Nova Zelanda (9)
 15. Itàlia (8)
 16. Xina (5)
 17. Iraq (4)
 18. Austràlia (2)
 19. Luxemburg (2)
 20. Uruguai (1)
 21. Benín (1)
 22. Xile (1)
 23. Costa Rica (1)
 24. Espanya (1)
 25. Malàisia (1)
 26. Nigèria (1)
 27. Portugal (1)
 28. Rússia (1)
 29. Saudi Saudita (1)
 30. Suècia (1)
 31. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Braem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Braem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Braem és un cognom més freqüent, i en quins països Braem és un cognom insòlit o inexistent.