Cognom BurzinskiSaber més respecte al cognom Burzinski és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Burzinski sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Burzinski.

El cognom Burzinski en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Burzinski, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Burzinski és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Burzinski

Veure mapa del cognom Burzinski

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Burzinski en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Burzinski, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Burzinski que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Burzinski, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Burzinski. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Burzinski és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Burzinski del món

 1. Estats Units Estats Units (326)
 2. Alemanya Alemanya (74)
 3. Canadà Canadà (50)
 4. Brasil Brasil (7)
 5. França França (3)
 6. Argentina Argentina (1)
 7. Austràlia Austràlia (1)
 8. Suïssa Suïssa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Burzinski en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Burzinski poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Burzinski és un cognom més freqüent, i en quins països Burzinski és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Burzinski fa que puguem trobar molts cognoms similars a Burzinski.

Discernir si va ser abans el cognom Burzinski o algun dels cognoms similars a Burzinski no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Burzinski a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Burzinski diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Berzinski
 2. Burzynski
 3. Brazinski
 4. Brezinski
 5. Brzenski
 6. Barcinski
 7. Burczynski
 8. Burzynska
 9. Burzminska
 10. Barczynski
 11. Berganski
 12. Berzins
 13. Borzencki
 14. Borzyminski
 15. Borzymski
 16. Brcanski
 17. Brezenski
 18. Brezinsky
 19. Burgins
 20. Burkins
 21. Bierzynski
 22. Burzyński
 23. Burzoni
 24. Borzini
 25. Berezanski
 26. Brzewinski
 27. Breginski
 28. Barkins
 29. Barzanti
 30. Berezansky
 31. Berkins
 32. Berzin
 33. Berzina
 34. Borsini
 35. Borzani
 36. Braginsky
 37. Brezinka
 38. Briskin
 39. Burcin
 40. Burgans