Cognom Cabeza-de-vacaSaber més respecte al cognom Cabeza-de-vaca és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Cabeza-de-vaca sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Cabeza-de-vaca.

El cognom Cabeza-de-vaca en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Cabeza-de-vaca, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Cabeza-de-vaca és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Cabeza-de-vaca

Veure mapa del cognom Cabeza-de-vaca

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Cabeza-de-vaca en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Cabeza-de-vaca, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Cabeza-de-vaca que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Cabeza-de-vaca, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Cabeza-de-vaca. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Cabeza-de-vaca és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Cabeza-de-vaca del món

 1. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Cabeza-de-vaca en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Cabeza-de-vaca poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Cabeza-de-vaca és un cognom més freqüent, i en quins països Cabeza-de-vaca és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Cabeza-de-vaca ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Cabeza-de-vaca. Això es deu a que moltes vegades el cognom Cabeza-de-vaca ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Cabeza-de-vaca fa que puguem trobar molts cognoms similars a Cabeza-de-vaca.

No tots els cognoms similars al cognom Cabeza-de-vaca tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Cabeza-de-vaca que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Cabeza-de-vaca pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Cabeza-de-vaca, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Cabeza-de-vaca o algun dels cognoms similars a Cabeza-de-vaca no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Cabeza-de-vaca a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Cabeza-de-vaca diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Cabeza de vaca
 2. Cabezadevaca
 3. Cabezudo
 4. Cabestan
 5. Cabestani
 6. Cabestany
 7. Cabestre
 8. Cabestrero
 9. Capsada
 10. Capaceta
 11. Cabistañ
 12. Cabistany
 13. Capacete
 14. Capestany
 15. Capezzuto
 16. Capseta
 17. Cavestany
 18. Cvjetkovic
 19. Cabessut
 20. Cabassot
 21. Chepgetich
 22. Capestan
 23. Cabistan
 24. Capstack
 25. Capstake
 26. Capigatti
 27. Capistran
 28. Capistrano
 29. Capistrant
 30. Capstick
 31. Cavazzuti
 32. Chapchat
 33. Cheveste
 34. Chevestre
 35. Copestick
 36. Capistrain
 37. Cvjetinović
 38. Cvjetković
 39. Chaiphakdi
 40. Cavestri