Cognom CampirSaber més respecte al cognom Campir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Campir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Campir.

El cognom Campir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Campir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Campir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Campir

Veure mapa del cognom Campir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Campir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Campir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Campir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Campir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Campir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Campir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Campir del món

 1. Brasil Brasil (1)
 2. Cambodja Cambodja (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Campir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Campir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Campir és un cognom més freqüent, i en quins països Campir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Campir. Això es deu a que moltes vegades el cognom Campir ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Campir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Campir.

No tots els cognoms similars al cognom Campir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Campir que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Campir o algun dels cognoms similars a Campir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Campir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Campir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Camper
 2. Campor
 3. Camber
 4. Cambier
 5. Campero
 6. Camphor
 7. Campora
 8. Campori
 9. Campra
 10. Chambir
 11. Champer
 12. Comper
 13. Cumper
 14. Cambar
 15. Campari
 16. Campara
 17. Compier
 18. Cambara
 19. Cambeiro
 20. Cambera
 21. Cambern
 22. Cambero
 23. Cambert
 24. Camborn
 25. Cambour
 26. Cambra
 27. Cambre
 28. Cambria
 29. Cambric
 30. Cambril
 31. Cambrin
 32. Cambry
 33. Camburg
 34. Camburn
 35. Camperos
 36. Camporro
 37. Chamber
 38. Cimbor
 39. Comber
 40. Combor