Cognom ChinestraSaber més respecte al cognom Chinestra és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Chinestra sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Chinestra.

El cognom Chinestra en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Chinestra, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Chinestra és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Chinestra

Veure mapa del cognom Chinestra

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Chinestra en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Chinestra, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Chinestra que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Chinestra, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Chinestra. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Chinestra és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Chinestra del món

 1. Espanya Espanya (37)
 2. Argentina Argentina (17)
 3. França França (4)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)
 5. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Chinestra en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Chinestra poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Chinestra és un cognom més freqüent, i en quins països Chinestra és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Chinestra ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Chinestra. Això es deu a que moltes vegades el cognom Chinestra ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Chinestra fa que puguem trobar molts cognoms similars a Chinestra.

Discernir si va ser abans el cognom Chinestra o algun dels cognoms similars a Chinestra no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Chinestra a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Chinestra diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Chinesta
 2. Cannestra
 3. Canastra
 4. Canestri
 5. Cannistra
 6. Canestro
 7. Cañestro
 8. Canestrari
 9. Canestraro
 10. Chinchetru
 11. Cincotta
 12. Cinisterra
 13. Camastra
 14. Czonstka
 15. Canestrale
 16. Canastro
 17. Camasta
 18. Camastro
 19. Canastero
 20. Canasto
 21. Cannistraci
 22. Cannistraro
 23. Cansada
 24. Canston
 25. Cincotti
 26. Constan
 27. Constas
 28. Constela
 29. Conston
 30. Conyston
 31. Conxita
 32. Concetta
 33. Cancota
 34. Canegata
 35. Chanasit
 36. Comastri
 37. Cincotto
 38. Chmist
 39. Conestabo
 40. Chinguiti