Cognom ChitolieSaber més respecte al cognom Chitolie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Chitolie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Chitolie.

El cognom Chitolie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Chitolie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Chitolie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Chitolie

Veure mapa del cognom Chitolie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Chitolie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Chitolie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Chitolie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Chitolie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Chitolie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Chitolie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Chitolie del món

 1. Saint Lucia Saint Lucia (127)
 2. Anglaterra Anglaterra (80)
 3. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (23)
 4. Estats Units Estats Units (22)
 5. Canadà Canadà (7)
 6. Barbados Barbados (1)
 7. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Chitolie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Chitolie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Chitolie és un cognom més freqüent, i en quins països Chitolie és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Cattoli
 2. Chatelle
 3. Chettle
 4. Ciotoli
 5. Cotoli
 6. Cutoli
 7. Chitalu
 8. Chitel
 9. Cadolle
 10. Catol
 11. Cattle
 12. Cetola
 13. Cetulio
 14. Chadili
 15. Chadli
 16. Chatel
 17. Chatila
 18. Chatley
 19. Cheadle
 20. Cheatle
 21. Chedle
 22. Chidley
 23. Chotel
 24. Chytil
 25. Ciotola
 26. Cital
 27. Citoula
 28. Cotele
 29. Cottle
 30. Cutolo
 31. Cuttle
 32. Cutuli
 33. Cidalia
 34. Cateli
 35. Coteli
 36. Chatell
 37. Cutile
 38. Cataoli
 39. Chiatello
 40. Citelli