Cognom ChivisSaber més respecte al cognom Chivis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Chivis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Chivis.

El cognom Chivis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Chivis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Chivis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Chivis

Veure mapa del cognom Chivis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Chivis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Chivis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Chivis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Chivis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Chivis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Chivis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Chivis del món

 1. Estats Units Estats Units (150)
 2. Mèxic Mèxic (44)
 3. Perú Perú (7)
 4. Ecuador Ecuador (1)
 5. Guatemala Guatemala (1)
 6. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Chivis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Chivis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Chivis és un cognom més freqüent, i en quins països Chivis és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Chivis ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Chivis. Això es deu a que moltes vegades el cognom Chivis ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Chivis fa que puguem trobar molts cognoms similars a Chivis.

No tots els cognoms similars al cognom Chivis tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Chivis que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Chivis pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Chivis, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Chivis o algun dels cognoms similars a Chivis no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Chivis a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Chivis diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Chavis
 2. Chevis
 3. Civis
 4. Chivas
 5. Chibis
 6. Cavis
 7. Chavas
 8. Chaves
 9. Chavies
 10. Cheves
 11. Chiaves
 12. Chieves
 13. Chipps
 14. Chips
 15. Cives
 16. Choves
 17. Chivico
 18. Chivasa
 19. Civic
 20. Chuvas
 21. Chibas
 22. Chipas
 23. Cavas
 24. Caves
 25. Ceffis
 26. Chabes
 27. Chafes
 28. Chafik
 29. Chafiq
 30. Chapais
 31. Chapas
 32. Chapes
 33. Chaps
 34. Chapuis
 35. Chapus
 36. Chavez
 37. Chavious
 38. Chavous
 39. Chbiki
 40. Cheaves