Cognom ChombaSaber més respecte al cognom Chomba és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Chomba sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Chomba.

El cognom Chomba en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Chomba, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Chomba és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Chomba

Veure mapa del cognom Chomba

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Chomba en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Chomba, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Chomba que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Chomba, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Chomba. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Chomba és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Chomba del món

 1. Zàmbia Zàmbia (37356)
 2. Kenya Kenya (7915)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (3304)
 4. Tanzània Tanzània (2090)
 5. Perú Perú (1230)
 6. Malawi Malawi (654)
 7. Estats Units Estats Units (44)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (42)
 9. Anglaterra Anglaterra (32)
 10. Zimbabwe Zimbabwe (24)
 11. Uganda Uganda (12)
 12. Xile Xile (12)
 13. Indonèsia Indonèsia (8)
 14. Rússia Rússia (7)
 15. Camerun Camerun (6)
 16. Swazilàndia Swazilàndia (4)
 17. Brasil Brasil (4)
 18. Islàndia Islàndia (4)
 19. Sudan Sudan (4)
 20. Canadà Canadà (3)
 21. Xina Xina (3)
 22. Índia Índia (3)
 23. Suècia Suècia (2)
 24. Escòcia Escòcia (2)
 25. Namíbia Namíbia (2)
 26. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 27. Afganistan Afganistan (1)
 28. Argentina Argentina (1)
 29. Bèlgica Bèlgica (1)
 30. Botswana Botswana (1)
 31. Dinamarca Dinamarca (1)
 32. Etiòpia Etiòpia (1)
 33. Itàlia Itàlia (1)
 34. Luxemburg Luxemburg (1)
 35. Malàisia Malàisia (1)
 36. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Chomba en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Chomba poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Chomba és un cognom més freqüent, i en quins països Chomba és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Chomba. Això es deu a que moltes vegades el cognom Chomba ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Chomba fa que puguem trobar molts cognoms similars a Chomba.

No tots els cognoms similars al cognom Chomba tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Chomba que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Chomba pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Chomba, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Chomba o algun dels cognoms similars a Chomba no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Chomba a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Chomba diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Chamba
 2. Comba
 3. Chumba
 4. Chimba
 5. Camba
 6. Chamb
 7. Chambi
 8. Chambo
 9. Champa
 10. Chimbo
 11. Chumbe
 12. Chumbo
 13. Comb
 14. Combe
 15. Combo
 16. Comby
 17. Coombe
 18. Cumba
 19. Coumba
 20. Chambe
 21. Chumbi
 22. Chembe
 23. Chembo
 24. Chamboa
 25. Chambay
 26. Combi
 27. Cymba
 28. Compa
 29. Cambe
 30. Cambi
 31. Cambo
 32. Camby
 33. Campa
 34. Champ
 35. Champe
 36. Champi
 37. Champy
 38. Chaumbe
 39. Chiambo
 40. Ciampa