Cognom CiejkaSaber més respecte al cognom Ciejka és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ciejka sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ciejka.

El cognom Ciejka en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ciejka, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ciejka és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ciejka

Veure mapa del cognom Ciejka

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ciejka en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ciejka, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ciejka que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ciejka, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ciejka. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ciejka és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ciejka del món

 1. Polònia Polònia (595)
 2. Estats Units Estats Units (129)
 3. Itàlia Itàlia (19)
 4. Irlanda Irlanda (14)
 5. Anglaterra Anglaterra (7)
 6. Espanya Espanya (4)
 7. Suècia Suècia (4)
 8. Tailàndia Tailàndia (4)
 9. França França (3)
 10. Austràlia Austràlia (2)
 11. Alemanya Alemanya (2)
 12. Bèlgica Bèlgica (1)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ciejka en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ciejka poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ciejka és un cognom més freqüent, i en quins països Ciejka és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ciejka ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ciejka. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ciejka ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ciejka fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ciejka.

No tots els cognoms similars al cognom Ciejka tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ciejka que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ciejka pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ciejka, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ciejka o algun dels cognoms similars a Ciejka no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ciejka a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ciejka diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Cejka
 2. Cajka
 3. Cecka
 4. Ceja
 5. Ceka
 6. Ciecko
 7. Cieza
 8. Ciezki
 9. Cika
 10. Czajka
 11. Cicka
 12. Ciećka
 13. Cheka
 14. Cheaka
 15. Chojka
 16. Cacka
 17. Caja
 18. Caka
 19. Cauja
 20. Ceca
 21. Ceica
 22. Cejo
 23. Cesa
 24. Cesca
 25. Cessa
 26. Ceuca
 27. Ceza
 28. Cezza
 29. Chaika
 30. Chaka
 31. Chayka
 32. Cheak
 33. Checa
 34. Checca
 35. Check
 36. Checki
 37. Checky
 38. Cheek
 39. Cheeke
 40. Cheeks