Cognom ContepomiSaber més respecte al cognom Contepomi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Contepomi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Contepomi.

El cognom Contepomi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Contepomi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Contepomi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Contepomi

Veure mapa del cognom Contepomi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Contepomi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Contepomi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Contepomi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Contepomi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Contepomi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Contepomi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Contepomi del món

 1. Argentina Argentina (61)
 2. Espanya Espanya (9)
 3. Brasil Brasil (2)
 4. Xina Xina (1)
 5. Irlanda Irlanda (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Contepomi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Contepomi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Contepomi és un cognom més freqüent, i en quins països Contepomi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Contepomi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Contepomi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Contepomi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Contepomi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Contepomi.

No tots els cognoms similars al cognom Contepomi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Contepomi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Contepomi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Contepomi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Contepomi o algun dels cognoms similars a Contepomi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Contepomi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Contepomi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Chantepie
 2. Chantefort
 3. Cantopher
 4. Candebat
 5. Cantabria
 6. Cantafio
 7. Cantave
 8. Centofanti
 9. Chandebois
 10. Chantouf
 11. Chentouf
 12. Conde pumpido
 13. Condiff
 14. Conduff
 15. Chantoufi
 16. Cantaffa
 17. Cantiberos
 18. Cantovitz
 19. Conde-pumpido
 20. Chantaburi
 21. Candappa
 22. Candevilla
 23. Candeville
 24. Cantabella
 25. Cantabrana
 26. Cantafesta
 27. Cantavella
 28. Centofante
 29. Chanthavong
 30. Chemtob
 31. Chindavong
 32. Comadevall
 33. Cundiff
 34. Chanthaphen
 35. Chanthaphun
 36. Chanthaphan
 37. Chantaf
 38. Cantavenera
 39. Cimadevila
 40. Chanthapheng