Cognom CzerwikSaber més respecte al cognom Czerwik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Czerwik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Czerwik.

El cognom Czerwik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Czerwik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Czerwik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Czerwik

Veure mapa del cognom Czerwik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Czerwik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Czerwik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Czerwik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Czerwik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Czerwik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Czerwik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Czerwik del món

 1. Polònia Polònia (1878)
 2. Estats Units Estats Units (34)
 3. França França (15)
 4. Austràlia Austràlia (15)
 5. Suïssa Suïssa (13)
 6. Canadà Canadà (10)
 7. Alemanya Alemanya (10)
 8. Anglaterra Anglaterra (7)
 9. Escòcia Escòcia (4)
 10. Espanya Espanya (1)
 11. Països Baixos Països Baixos (1)
 12. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Czerwik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Czerwik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Czerwik és un cognom més freqüent, i en quins països Czerwik és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Czerwik. Això es deu a que moltes vegades el cognom Czerwik ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Czerwik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Czerwik.

 1. Czerwiec
 2. Czerwiski
 3. Carik
 4. Ceric
 5. Ceris
 6. Ceriz
 7. Cerris
 8. Charrik
 9. Cherciu
 10. Cherek
 11. Cherki
 12. Cherok
 13. Cherrak
 14. Cherrick
 15. Cherrix
 16. Craik
 17. Curwick
 18. Cheris
 19. Czerech
 20. Czerewko
 21. Czyrek
 22. Cherqi
 23. Czurak
 24. Chersi
 25. Caers
 26. Carci
 27. Carcia
 28. Carcio
 29. Carek
 30. Carig
 31. Caris
 32. Cark
 33. Carrack
 34. Carrick
 35. Carrig
 36. Carris
 37. Carriz
 38. Carsi
 39. Carsia
 40. Carwise