Cognom Da-eiraSaber més respecte al cognom Da-eira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Da-eira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Da-eira.

El cognom Da-eira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Da-eira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Da-eira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Da-eira

Veure mapa del cognom Da-eira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Da-eira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Da-eira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Da-eira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Da-eira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Da-eira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Da-eira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Da-eira del món

 1. França França (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Da-eira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Da-eira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Da-eira és un cognom més freqüent, i en quins països Da-eira és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Da-eira ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Da-aira
 2. Da eira
 3. Daeira
 4. Daira
 5. Deira
 6. Da aira
 7. Daaira
 8. Daer
 9. Daerr
 10. Daher
 11. Dahir
 12. Dahiri
 13. Dahiru
 14. Dair
 15. Daire
 16. Dairy
 17. Dara
 18. Daria
 19. Dauer
 20. Daura
 21. Dauria
 22. Dayer
 23. Deir
 24. Deiro
 25. Dera
 26. Derra
 27. Deyra
 28. Dira
 29. Dayra
 30. Dariya
 31. Dayara
 32. Daiara
 33. Dairo
 34. Dheir
 35. Dhera
 36. Daahir
 37. Darea
 38. Da hora
 39. Dahora
 40. Dehera