Cognom Da-mataSaber més respecte al cognom Da-mata és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Da-mata sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Da-mata.

El cognom Da-mata en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Da-mata, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Da-mata és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Da-mata

Veure mapa del cognom Da-mata

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Da-mata en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Da-mata, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Da-mata que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Da-mata, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Da-mata. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Da-mata és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Da-mata del món

 1. Benín Benín (3)
 2. República del Congo República del Congo (1)
 3. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Da-mata en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Da-mata poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Da-mata és un cognom més freqüent, i en quins països Da-mata és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Da-mata. Això es deu a que moltes vegades el cognom Da-mata ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Da-mata fa que puguem trobar molts cognoms similars a Da-mata.

No tots els cognoms similars al cognom Da-mata tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Da-mata que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Da-mata pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Da-mata, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Da-mata o algun dels cognoms similars a Da-mata no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Da-mata a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Da-mata diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Damata
 2. Da-mota
 3. Da mata
 4. Damato
 5. Damota
 6. Demata
 7. Damiata
 8. Da-motta
 9. Da mota
 10. De mata
 11. De-mato
 12. Damatha
 13. Da matta
 14. Dameda
 15. Damete
 16. Dameto
 17. Damit
 18. Damoth
 19. Damuth
 20. Dannat
 21. Dannatt
 22. Danta
 23. Danuta
 24. Demato
 25. Demita
 26. De mita
 27. Domato
 28. Domuta
 29. Dumat
 30. Donata
 31. D'amato
 32. De mate
 33. Dammet
 34. Da meda
 35. De-mateo
 36. Di-mattia
 37. De mato
 38. Damnati
 39. Damote
 40. Da motta