Cognom DaakouriSaber més respecte al cognom Daakouri és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Daakouri sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Daakouri.

El cognom Daakouri en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Daakouri, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Daakouri és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Daakouri

Veure mapa del cognom Daakouri

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Daakouri en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Daakouri, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Daakouri que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Daakouri, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Daakouri. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Daakouri és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Daakouri del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Espanya Espanya (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Daakouri en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Daakouri poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Daakouri és un cognom més freqüent, i en quins països Daakouri és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Daakouri ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Daakouri fa que puguem trobar molts cognoms similars a Daakouri.

Discernir si va ser abans el cognom Daakouri o algun dels cognoms similars a Daakouri no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Daakouri a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Daakouri diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Dakouri
 2. Dakoure
 3. Dahchouri
 4. Doukoure
 5. Dacoury
 6. Dakiri
 7. Dakouré
 8. Dasuri
 9. Dacri
 10. Dagaur
 11. Dahchour
 12. Daiker
 13. Daker
 14. Dakir
 15. Dasari
 16. Dawker
 17. Doucoure
 18. Decori
 19. Dagrou
 20. Doukouré
 21. Dejour
 22. Dekuro
 23. Doucoura
 24. Daghari
 25. Djari
 26. Desjour
 27. De gori
 28. Dakar
 29. Dacheri
 30. Dagory
 31. Dakhyr
 32. Daguro
 33. Dakker
 34. Dachary
 35. Dacher
 36. Dachraoui
 37. Dacier
 38. Dacira
 39. Dacre
 40. Daeger