Cognom DerkoSaber més respecte al cognom Derko és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Derko sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Derko.

El cognom Derko en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Derko, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Derko és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Derko

Veure mapa del cognom Derko

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Derko en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Derko, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Derko que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Derko, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Derko. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Derko és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Derko del món

 1. Ucraïna Ucraïna (374)
 2. Bielorússia Bielorússia (125)
 3. Rússia Rússia (63)
 4. Polònia Polònia (52)
 5. Canadà Canadà (39)
 6. Veneçuela Veneçuela (9)
 7. Suècia Suècia (5)
 8. Estats Units Estats Units (4)
 9. Anglaterra Anglaterra (3)
 10. Geòrgia Geòrgia (3)
 11. Indonèsia Indonèsia (3)
 12. Albània Albània (1)
 13. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 14. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 15. Israel Israel (1)
 16. Iraq Iraq (1)
 17. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 18. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Derko en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Derko poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Derko és un cognom més freqüent, i en quins països Derko és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Derko. Això es deu a que moltes vegades el cognom Derko ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Derko fa que puguem trobar molts cognoms similars a Derko.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Derko pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Derko, com podem comprovar.

 1. Darko
 2. Derk
 3. Derke
 4. Derks
 5. Dorko
 6. Durko
 7. Darco
 8. Dargo
 9. Dark
 10. Darke
 11. Darkow
 12. Darks
 13. Deras
 14. Derch
 15. Derck
 16. Dercks
 17. Derego
 18. Derek
 19. Derez
 20. Derge
 21. Derico
 22. Derigo
 23. Deris
 24. Deriso
 25. Deroos
 26. Derse
 27. Dersu
 28. Derus
 29. Derx
 30. Deryke
 31. Dierks
 32. Dirgo
 33. Dirk
 34. Dirks
 35. Dirkx
 36. Dirzo
 37. Dorgo
 38. Dork
 39. Dorso
 40. Duerk