Cognom DuhamellSaber més respecte al cognom Duhamell és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Duhamell sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Duhamell.

El cognom Duhamell en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Duhamell, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Duhamell és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Duhamell

Veure mapa del cognom Duhamell

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Duhamell en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Duhamell, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Duhamell que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Duhamell, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Duhamell. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Duhamell és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Duhamell del món

 1. Estats Units Estats Units (216)
 2. França França (2)
 3. Xina Xina (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Duhamell en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Duhamell poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Duhamell és un cognom més freqüent, i en quins països Duhamell és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Duhamell ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Duhamell tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Duhamell que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Duhamell pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Duhamell, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Duhamell o algun dels cognoms similars a Duhamell no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Duhamell a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Duhamell diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Duhamel
 2. Du hamel
 3. Damel
 4. Damele
 5. Danell
 6. Dehmel
 7. Demell
 8. Domell
 9. Duemmel
 10. Dumall
 11. Dumelle
 12. Dunnell
 13. Dunwell
 14. Diamela
 15. Dhamala
 16. Dhamal
 17. Dumael
 18. Dahmel
 19. Damelio
 20. Damielo
 21. Damil
 22. Damle
 23. Dammel
 24. Danel
 25. Danella
 26. Daniell
 27. Danyell
 28. De-melo
 29. Deamil
 30. Dehnel
 31. Deimel
 32. Demel
 33. Demello
 34. Demelo
 35. Demill
 36. Demmel
 37. Denell
 38. De moll
 39. Diamelio
 40. Diemel