Cognom EchSaber més respecte al cognom Ech és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ech sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ech.

El cognom Ech en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ech, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ech és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ech

Veure mapa del cognom Ech

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ech en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ech, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ech que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ech, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ech. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ech és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ech del món

 1. Marroc Marroc (9434)
 2. Índia Índia (1820)
 3. República Txeca República Txeca (104)
 4. França França (45)
 5. Indonèsia Indonèsia (39)
 6. Estats Units Estats Units (30)
 7. Vietnam Vietnam (16)
 8. Algèria Algèria (16)
 9. Eslovàquia Eslovàquia (15)
 10. Espanya Espanya (8)
 11. Brasil Brasil (7)
 12. Itàlia Itàlia (7)
 13. Alemanya Alemanya (5)
 14. Mèxic Mèxic (5)
 15. Singapur Singapur (4)
 16. Colòmbia Colòmbia (4)
 17. Austràlia Austràlia (3)
 18. Bèlgica Bèlgica (3)
 19. Malàisia Malàisia (2)
 20. Països Baixos Països Baixos (1)
 21. Polònia Polònia (1)
 22. Paraguai Paraguai (1)
 23. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 24. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 25. Argentina Argentina (1)
 26. Tailàndia Tailàndia (1)
 27. Tunísia Tunísia (1)
 28. Bahrain Bahrain (1)
 29. Turquia Turquia (1)
 30. Brunei Brunei (1)
 31. Belize Belize (1)
 32. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 33. Xile Xile (1)
 34. Cap Verd Cap Verd (1)
 35. Dinamarca Dinamarca (1)
 36. República Dominicana República Dominicana (1)
 37. Anglaterra Anglaterra (1)
 38. Iran Iran (1)
 39. Japó Japó (1)
 40. Luxemburg Luxemburg (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ech en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ech poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ech és un cognom més freqüent, i en quins països Ech és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ech. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ech ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ech fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ech.

No tots els cognoms similars al cognom Ech tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ech que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ech pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ech, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ech o algun dels cognoms similars a Ech no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ech a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ech diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Eca
 2. Eche
 3. Echo
 4. Eck
 5. Eckh
 6. Ecu
 7. Eich
 8. Esch
 9. Esh
 10. Ec
 11. Eco
 12. Ece
 13. Echi
 14. Eacho
 15. Eash
 16. Ecay
 17. Echau
 18. Echay
 19. Echea
 20. Ecke
 21. Eeck
 22. Eek
 23. Ege
 24. Egg
 25. Egk
 26. Ego
 27. Egy
 28. Eicha
 29. Eiche
 30. Eick
 31. Eig
 32. Eik
 33. Eis
 34. Eisch
 35. Eix
 36. Ek
 37. Eka
 38. Eke
 39. Ekeh
 40. Eko