Cognom EguisSaber més respecte al cognom Eguis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Eguis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Eguis.

El cognom Eguis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Eguis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Eguis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Eguis

Veure mapa del cognom Eguis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Eguis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Eguis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Eguis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Eguis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Eguis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Eguis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Eguis del món

 1. Colòmbia Colòmbia (1370)
 2. Filipines Filipines (146)
 3. Mèxic Mèxic (116)
 4. Veneçuela Veneçuela (28)
 5. Estats Units Estats Units (17)
 6. Argentina Argentina (14)
 7. Brasil Brasil (4)
 8. Perú Perú (3)
 9. Bèlgica Bèlgica (2)
 10. Cuba Cuba (2)
 11. Panamà Panamà (2)
 12. Alemanya Alemanya (1)
 13. Itàlia Itàlia (1)
 14. Portugal Portugal (1)
 15. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Eguis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Eguis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Eguis és un cognom més freqüent, i en quins països Eguis és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Eguis tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Eguis que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Eguis o algun dels cognoms similars a Eguis no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Eguis a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Eguis diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Egues
 2. Egas
 3. Eguasa
 4. Eguez
 5. Eguiza
 6. Ekis
 7. Esais
 8. Esquis
 9. Eshuis
 10. Essis
 11. Esis
 12. Ezzis
 13. Eakes
 14. Eckes
 15. Eghosa
 16. Egizi
 17. Egizio
 18. Eguagie
 19. Eguchi
 20. Eguiazu
 21. Ekas
 22. Ekes
 23. Ekiss
 24. Equiza
 25. Escos
 26. Esques
 27. Esquius
 28. Esses
 29. Essig
 30. Essix
 31. Ecos
 32. Egües
 33. Eshuys
 34. Eszes
 35. Essus
 36. Eches
 37. Eises
 38. Ekiz
 39. Exius
 40. Eisig