Cognom ErdesbaySaber més respecte al cognom Erdesbay és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Erdesbay sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Erdesbay.

El cognom Erdesbay en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Erdesbay, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Erdesbay és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Erdesbay

Veure mapa del cognom Erdesbay

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Erdesbay en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Erdesbay, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Erdesbay que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Erdesbay, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Erdesbay. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Erdesbay és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Erdesbay del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (6802)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Erdesbay en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Erdesbay poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Erdesbay és un cognom més freqüent, i en quins països Erdesbay és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Erdesbay. Això es deu a que moltes vegades el cognom Erdesbay ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Erdesbay fa que puguem trobar molts cognoms similars a Erdesbay.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Erdesbay pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Erdesbay, com podem comprovar.

 1. Erdosy
 2. Erdes
 3. Erades
 4. Erdocia
 5. Erdogan
 6. Erdoiza
 7. Erdos
 8. Erdozia
 9. Erdosi
 10. Erdeg
 11. Erdoğan
 12. Erdoes
 13. Erdis
 14. Erdociain
 15. Erdocio
 16. Erdozain
 17. Eritja
 18. Erdois
 19. Eratsun
 20. Erretegi
 21. Erdoki
 22. Erdoqui
 23. Erdozio
 24. Erdoğdu
 25. Erdős
 26. Erdősi
 27. Ertekin
 28. Eerdekens
 29. Erdic
 30. Erdikici
 31. Ertz
 32. Ertze
 33. Ewards
 34. Ewertz
 35. Erratchu
 36. Ertzilla
 37. Eritze
 38. Eritz
 39. Ertugrul
 40. Eradze