Cognom EzianiSaber més respecte al cognom Eziani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Eziani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Eziani.

El cognom Eziani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Eziani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Eziani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Eziani

Veure mapa del cognom Eziani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Eziani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Eziani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Eziani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Eziani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Eziani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Eziani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Eziani del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Espanya Espanya (22)
 3. Nigèria Nigèria (4)
 4. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Eziani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Eziani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Eziani és un cognom més freqüent, i en quins països Eziani és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Eziani. Això es deu a que moltes vegades el cognom Eziani ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Eziani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Eziani que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Eziani pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Eziani, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Eziani o algun dels cognoms similars a Eziani no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Eziani a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Eziani diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ezziani
 2. Echani
 3. Egani
 4. Ehsani
 5. Ezin
 6. Ezan
 7. Ezzan
 8. Ekani
 9. Ezana
 10. Ezziane
 11. Esani
 12. Ezine
 13. Eagan
 14. Echan
 15. Echano
 16. Egami
 17. Egan
 18. Eggan
 19. Egina
 20. Ehsan
 21. Eijan
 22. Ekin
 23. Esanu
 24. Escan
 25. Escane
 26. Escanio
 27. Escanu
 28. Esconi
 29. Essami
 30. Eugeni
 31. Eusanio
 32. Ezama
 33. Ezzayani
 34. Ezzine
 35. Egino
 36. Eizan
 37. Ezennia
 38. Ezim
 39. Essiane
 40. Essan